Om os

Om os

Stjerneadvokater tilbyder alle at indhente et uforpligtende tilbud på advokatbistand og er i dag den førende hjemmeside til formidling af advokatbistand. Vi skabte Stjerneadvokater i 2006 ud fra et enkelt koncept om at give private og virksomheder nem adgang til at finde dygtige advokater inden for det juridiske omåde, deres sag drejer sig om – og få et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi var de første med konceptet i Danmark, siden er andre kommet til, men med vores seriøsitet og konstante udvikling af hjemmesiden mener vi helt ærligt ikke, at andre kommer bare i nærheden af vores koncept og service. Vores mange udtalelser fra tilfredse brugere gennem årene taler deres tydelige sprog.

Advokatbranchen er en jungle at finde rundt i, hvis man ikke som vi kender branchen indefra, og hjemmesiden gør det nemt og hurtigt at finde frem til den rigtige advokat. Faktisk tager det ikke mere end 2-3 minutter at udfylde et af vores spørgeskemaer, og vi kvitterer med et svar fra op til 3 advokater inden for 24 timer – det er da ret hurtigt, ikke:-)

Sådan fungerer hjemmesiden: Udfyld vores skema og modtag uforpligtende tilbud fra op til 3 dygtige advokater. Det er hurtigt og nemt at udfyld skemaet og du får svar inden for 24 timer – ofte før.