For advokater

Få leads og markedsføring

Ny præsentation om Stjerneadvokater 
Vi får jævnligt henvendelser fra advokater, der efterspørger information om medlemskab og om vores ordning, og vi har derfor udarbejdet en omfattende præsentation spækket med fordele, videoer, screenshots af systemet, anbefalinger fra medlemmer mv.

NB: Vi har lukket for medlemsadgangen pt., men interesserede advokater kan blive skrevet på venteliste efter først-til-mølle princippet. Brug venligst kontaktformularen.

Internettet har for altid ændret advokatbranchen. Henvisninger har ikke samme effekt som tidligere, og den lokale advokat på byens torv er død og borte – i dag bruger folk internettet. Der er hver dag tusindvis af søgninger på nettet efter advokatydelser, og hvis du som advokat ikke får del i disse søgninger, mister du forretning. Hver dag.

Som advokat bliver du nødt til at forholde dig til, hvordan du bliver synlig på nettet og hvordan din profil som advokat i øvrigt er på nettet. For uanset om du kan lide det ej, så er nettet fremtiden – og fremtiden er her allerede. For mange advokater kan det virke uoverskueligt at tænke markedsføring og personlig branding i søgemaskiner og på sociale medier ind i en travl hverdag, og vi har derfor udviklet en løsning, hvor du kan koncentrere dig om at arbejde som advokat og samtidig blive markedsført på en effektiv måde.

Vi lancerede Stjerneadvokater i 2006 og har siden løbende udviklet hjemmesiden. Senest har vi i 2013 fået helt nyt og mobilvenligt design, ligesom den bagvedliggende kode er blevet skrevet helt forfra. I samme omgang udvidede vi konceptet til at omfatte flere ydelser inden for bl.a. markedsføring, branding, leadgenerering samt rådgivning og udvikling af hjemmesideløsninger for advokatfirmaer. Vi holder fast i vores grundkoncept om leadgenerering til vores medlemmer, men med disse ydelser har vores medlemmer fået udvidet mulighederne for dels at tiltrække nye klienter inden for deres specialeområder, dels i offentligheden positionere sig som “the go to-advokat” på disse områder.

Vores medlemmer får hver især:

  • Løbende tilbud om nye sager/leads
  • Egen profilside
  • Egen kontaktside
  • Login til advokatsystemet
  • Søgemaskineoptimering
  • Eksklusiv adgang til medlemsside